Happiness at Work

Met het MyFenix platform begeleiden we werknemers op een gestructureerde manier naar meer voldoening, welzijn en geluk. Dit doen we aan de hand van testen, activiteiten, workshops en tips&tricks. Als bedrijf is het belangrijk om te weten hoe gelukkig je medewerkers zijn. Dit kunnen wij eenvoudig in kaart brengen met onze Geluk op het werk bevraging. Zo krijg je als bedrijf een overzicht waarom je medewerkers zich goed voelen en hoe je dit nog kan verbeteren.

In samenwerking met de universiteiten van Gent en Madrid hebben we in 2018 een internationale studie opgezet over Geluk op het werk.  Deze studie is ondertussen afgerond, maar we blijven deze bevraging aanbieden aan bedrijven.  De anonieme enquête geeft enorm veel inzicht over het geluksgevoel van medewerkers.

happinessatwork
happyPC

De bevraging kan gebeuren op een geïntegreerde manier in het platform of als een losstaande enquête.

Wij sturen de vragen naar uw medewerkers, zij kunnen anoniem antwoorden. Het gaat om een 40-tal korte stellingen over algemeen gevoel, voldoening, taken en omgeving.  De enquête hebben we recent ook uitgebreid met vragen rond Covid-19.

De bevraging is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Wanneer de bevraging is afgerond, maken we een rapport met een analyse over de geluknormen en stressoren op de werkvloer. Hierbij wordt een globaal overzicht gegeven, aangevuld met inzichten in verschillende categorieën zoals afdeling, locatie en leeftijd.

De uitvoering van de enquête gebeurt volgens een strikt privacy beleid conform de GDPR wetgeving.

happyrapportlarge

Aarzel niet om ons te contacteren,  we helpen je graag!